POPIS
 
 
 
Naša ponuka
 
 
 
 

Viete, že GOA je najmenší štát INDIE?

 

Goa, alebo zriedkavo Góa, je bývalá portugalská kolónia. Dnes najmenší federálny štát Indie, ktorý patrí k najviac jej prosperujúcim štátom. Hlavným mestom je Panadží. Goa leží na západnom pobreží indického subkontinentu a hraničí so štátmi Maháraštra a Karnátaka. Západné pobrežie tvorí Indický oceán (Arabské more).

Prvým dojmom pri pohľade na pláže a na zázemie sú množstvá kokosových paliem. Vďaka hojným zrážkam v monzúnovom období a existencií mnohých riek a riečok má Goa bujnú vegetáciu. Na rozdiel od niektorých iných štátov v Indii, kde boli lesné porasty z veľkej časti vyrúbané, asi jedna tretina územia v Goe je zalesnená pôvodným džungľovým porastom. Okrem rôznych listnatých stromov a vzácnych drevín (ako napr. teakový strom) sú tu zastúpené stromy s orechmi kešu, s mangom, ďalej ananás a pod.

 

Príbeh G O A  sa začal práve tu!

 

Frederik, navšívil túto nádhernú krajinu o pocítil "úžasnú VÔŇU" tamojšej flóry. TIARE je kvet, ktorého vôňa ho očarila natoľko, že ju chcel cítiť stále! Aj po návrate do Paríža! V danom okamihu dostal nápad a vznikli INTERIÉROVÉ parfémy G O A!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia